google
Australië wil Facebook en Google dwingen om voor nieuws te betalen Internet iHLN HLN.
Shutterstock Australië heeft onder andere Google en Facebook in het vizier. Steeds meer advertentie-inkomsten stromen naar deze techbedrijven. Internet Australië heeft vrijdag een ontwerpwet onthuld waarmee het Google en Facebook wil dwingen media te betalen voor het overnemen van hun berichten.
Google Marketing Platform combinatie van adverteren en analyse. Inloggen bij Google Marketing Platform. GMP_Logo_analytics. GMP_Logo_analytics. GMP_Logo_data-studio. GMP_Logo_optimize. GMP_Logo_surveys. GMP_Logo_tag-manager. GMP_Logo_display-video-360. GM
Test varianten van uw sites en apps. Ontvang snel betrouwbare meningen van echte mensen. Beheer al uw tags zonder code te bewerken. Display Video 360. Klanten zijn tegenwoordig altijd online. Bereik uw doelgroepen, waar ze zich ook bevinden. Search Ads 360. Ontvang realtime gegevens en uniforme inzichten voor uw campagnes in het zoeknetwerk. Laten we samenwerken. Of u nu hulp zoekt voor één project of op zoek bent naar een uitgebreider partnerschap voor de lange termijn, Google Marketing Platform Partners beschikt over de middelen en expertise die u nodig heeft om meer te bereiken met uw marketingactiviteiten.
Toplui Apple, Amazon, Facebook en Google op de rooster geleg. Het Nieuwsblad.
De toplui van de vier grootste Amerikaanse internet en technologiebedrijven, Apple, Amazon, Facebook en Google, zijn woensdag tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres op de rooster gelegd. Amazon-CEO Jeff Bezos en Facebook-CEO Mark Zuckerberg kregen de lastigste vragen voorgeschoteld.
Google Wikipedia.
De zoekmachine ziet het sterretje als een joker, dus op die plaats kan van alles staan. Maar als iemand op zijn website de volzin Parijs" heeft stokbrodige inwoners" heeft staan, zal Google die pagina dus ook laten zien. Het kan ook in samenstellingen, bijvoorbeeld: de" snelheid van het licht is per" men vindt dan de snelheid van het licht in meters per seconde maar ook in kilometers per uur.
Moeder Google kent eerste omzetdaling ooit De Tijd.
Moeder Google kent eerste omzetdaling ooit. Alphabet zag de omzet in het tweede kwartaal voor het eerst in de geschiedenis dalen. De coronapandemie drukt op de advertentieinkomsten. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
iPhone-gebruikers kunnen binnenkort gratis back-ups maken in Google One TechRadar.
Vandaag heeft het bedrijf aangekondigd dat die functie gratis wordt gemaakt én beschikbaar wordt voor iPhones en iPads. In een nieuwe blogpost heeft Google onthuld dat het een nieuwe mobiele app van Google One aan het uitrollen is die gebruikers van beide platforms in staat stelt om gratis een back-up te maken van hun smartphone, zelfs als ze geen Google One-abonnee zijn.
G Suite: zakelijke apps voor samenwerking en productiviteit.
Ga naar Google Help. Contact opnemen met G Suite-support. Hulp nodig bij het gebruik van G Suite-apps zoals Gmail, Documenten en Drive? Ga naar Google Help. Neem contact op met de verkoopafdeling Nu starten. We helpen u graag in deze uitdagende tijden.
Google Meet onderdrukt irritante geluiden tijdens videovergaderingen RTL Nieuws.
Een medewerker van Google demonstreerde de optie in onderstaande video van Buzzfeed.: De zoekreus gebruikt bij deze vorm van ruisonderdrukking een kunstmatige intelligentie om het stemgeluid van een beller te isoleren, zodat deze nog wel te horen is. Alle andere ongewenste geluiden worden vervolgens gedempt.
Google.
Recherche Google J'ai' de la chance. Google disponible en: Nederlands Deutsch English. Confidentialité Conditions Paramètres Paramètres de recherche Recherche avancée Vos données dans la recherche Google Activité de recherche Aide sur la recherche Envoyer des commentaires Publicité Entreprise À propos Comment fonctionne la recherche Google?
Google-account.
Betaling en abonnementen. Gegevens en personalisatie. Mensen en delen. Betaling en abonnementen. Als je inlogt op je Google-account, kun je je gegevens, activiteit, beveiligingsopties en privacyvoorkeuren bekijken en beheren om Google beter voor je te laten werken. Je kunt nu enkele privacyopties bekijken en aanpassen. Als je inlogt of een account maakt, krijg je nog meer opties. Een Google-account maken. Hulp bij veelvoorkomende problemen.

Kontaktieren Sie Uns