google
Google.
Recherche Google J'ai' de la chance. Google disponible en: Nederlands Deutsch English. Confidentialité Conditions Paramètres Paramètres de recherche Recherche avancée Vos données dans la recherche Google Historique Aide sur la recherche Envoyer des commentaires Publicité Entreprise À propos Comment fonctionne la recherche Google?
Australië wil Facebook en Google dwingen om voor nieuws te betalen Internet iHLN HLN.
Shutterstock Australië heeft onder andere Google en Facebook in het vizier. Steeds meer advertentie-inkomsten stromen naar deze techbedrijven. Internet Australië heeft vrijdag een ontwerpwet onthuld waarmee het Google en Facebook wil dwingen media te betalen voor het overnemen van hun berichten.
Google: Voeg je site toe.
Die wordt alleen gebruikt ter onzer informatie, en heeft geen effect op hoe je site in de index wordt weergegeven. Alleen de index-pagina van een website of domein is nodig, je hoeft niet elke pagina opnieuw in te vullen. Onze crawler, Googlebot, zal de rest vanzelf vinden. Belangrijk: Google ververst z'n' index met regelmaat, dus het kenbaar maken van een dode link verdwenen of verhuisde site is niet nodig. Dode links zullen vanzelf wegvallen uit onze index bij de eerstvolgende crawl wanneer we onze hele index weer verversen. Voeg URL toe.
iPhone-gebruikers kunnen binnenkort gratis back-ups maken in Google One TechRadar.
Vandaag heeft het bedrijf aangekondigd dat die functie gratis wordt gemaakt én beschikbaar wordt voor iPhones en iPads. In een nieuwe blogpost heeft Google onthuld dat het een nieuwe mobiele app van Google One aan het uitrollen is die gebruikers van beide platforms in staat stelt om gratis een back-up te maken van hun smartphone, zelfs als ze geen Google One-abonnee zijn.
Google toont Pixel 4A officieel op 3 augustus TechPulse.
Home Nieuws Google toont Pixel 4A officieel op 3 augustus. Google toont Pixel 4A officieel op 3 augustus. En ruimt daarmee alle geruchten van de baan. 31 juli 2020 0800.: Google heeft officieel aangekondigd dat het de verwachte Pixel 4A op 3 augustus zal lanceren.
Moeder Google kent eerste omzetdaling ooit De Tijd.
Moeder Google kent eerste omzetdaling ooit. Alphabet zag de omzet in het tweede kwartaal voor het eerst in de geschiedenis dalen. De coronapandemie drukt op de advertentieinkomsten. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Google Marketing Platform combinatie van adverteren en analyse. Inloggen bij Google Marketing Platform. GMP_Logo_analytics. GMP_Logo_analytics. GMP_Logo_data-studio. GMP_Logo_optimize. GMP_Logo_surveys. GMP_Logo_tag-manager. GMP_Logo_display-video-360. GM
Test varianten van uw sites en apps. Ontvang snel betrouwbare meningen van echte mensen. Beheer al uw tags zonder code te bewerken. Display Video 360. Klanten zijn tegenwoordig altijd online. Bereik uw doelgroepen, waar ze zich ook bevinden. Search Ads 360. Ontvang realtime gegevens en uniforme inzichten voor uw campagnes in het zoeknetwerk. Laten we samenwerken. Of u nu hulp zoekt voor één project of op zoek bent naar een uitgebreider partnerschap voor de lange termijn, Google Marketing Platform Partners beschikt over de middelen en expertise die u nodig heeft om meer te bereiken met uw marketingactiviteiten.
G Suite: zakelijke apps voor samenwerking en productiviteit.
Werk in realtime samen aan bestanden, vind snel een tijdstip in de agenda waarop iedereen kan en doe vanaf elke locatie mee aan vergaderingen. G Suite biedt u de tools om uw productiviteit te verbeteren. Gebruik dezelfde beveiligde infrastructuur als Google.
Google Pay BE Een betere manier van betalen.
Met Google Pay heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft om af te rekenen en blijven uw gegevens veilig. Bovendien kunt u uw account op elk moment beheren op het web of via de app. Naar Google Pay.
Google Meet onderdrukt irritante geluiden tijdens videovergaderingen RTL Nieuws.
Een medewerker van Google demonstreerde de optie in onderstaande video van Buzzfeed.: De zoekreus gebruikt bij deze vorm van ruisonderdrukking een kunstmatige intelligentie om het stemgeluid van een beller te isoleren, zodat deze nog wel te horen is. Alle andere ongewenste geluiden worden vervolgens gedempt.

Kontaktieren Sie Uns